Partner

Swedish Electro Static AB

Swedish Electro Static AB erbjuder ett brett program av standardprodukter som omfattar utrustningar för avladdning, uppladdning och mätning av statisk el.

Detta kompletteras med omfattande applikationsteknik där vi kan erbjuda redan kända lösningar såväl som skräddarsy nya applikationer i samarbete med våra kunder.

electrostatic

Nederman AB

Nederman AB har sitt huvudkontor i Helsingborg och är en global aktör inom produkter och system för arbets-miljöer. Över 60 års erfarenhet har hjälpt gruppen att utveckla ett modernt och omfattande produktsortiment.

Nederman är världsledande inom damm-, rök- och avgas-utsug, slang- och kabelrullar,arbetsplatsavskärmning och personlig skyddsutrustning.

Med försäljning i mer än 50 länder och ett eget distributionsnätverk är Nederman branschens internation-ellt sett mest välkända märke.

nederman

Matseco AB

Matseco är ett företag som specialiserat sig på att erbjuda breda och energieffektiva miljölösningar. Företaget marknadsför och säljer varumärkena Aircode™ och Aquacode™. Matseco har idag lösningen på följande problemområden: VOCer, mögel, svampsporer, allergi, dammpartiklar, luft- och vattenburna bakterier m.m.

matseco

LIROS Elektronik AB

LIROS erbjuder kompletta lösningar inom området automation. Företaget har sin styrka i egen produktion och utveckling. Stabilitet och kvalitet är ett ledord inom hela verksamheten, som gällt de 47 år som företaget existerat på hemmamarknad och nu även på en global världsmarknaden.

Förutom kompletta lösningar finns även ett antal patenterade agenturer och det är här samarbetet med EuroStatic AB kan växa i framtiden.

liros

Sika AB

Sika är en världsomspännande koncern inom kemiska specialprodukter för BYGG och INDUSTRI. I mer än 50 år har vi utvecklat smarta system och lösningar inom industriell limning, betongteknik, vattentätning och många fler applikationer.

Vi vet att nya produkter och ny teknologi kräver kunskap. Vår kompetens som problemlösare, där andra går bet, bara ökar och ökar.

sika

AB SIBE International

AB SIBE International är sedan 1972 verksamt inom luftbefuktning och finns representerade genom samarbetspartners över hela skandinavien samt europa. Huvudkontoret är beläget i Spånga, Stockholm och filialkontor i Ytterby, Göteborg.

Omvänd Osmos, som arbetar med en mycket miljövänlig vattenreningsteknik då den är helt kemikaliefri. Företaget levererar också avfuktar.

siba

MOBERGS Mekaniska AB

MOBERGS, en allsidig och flexibel mekanisk verkstad för tillverkning i korta serier. Vi har mer än 45 års erfarenhet och har ett tätt och förtroende-fullt samarbete med svensk industri.

Från idé till färdig funktion. Här finns leverantören som tar totalansvar för en komplett specialmaskin inklusive kon-struktion, tillverkning, montering, drifttagning och CE märkning.

mobergs